Aikaero

AYO-valolasit voivat auttaa sinua sopeutumaan uuteen aikavyöhykkeeseen jopa 2-3 kertaa nopeammin. Aikaerorasitusta aiheutuu matkustaessa eri aikavyöhykkeiden yli idän tai lännen suuntaan. Kun lennetään eri aikavyöhykkeeltä toiselle, muuttuu ihmisen vuorokausivaihtelun ajastus kyseisen aikaeron verran. Tästä aiheutuu aikaerorasitusta, jonka haitat ovat monille tuttuja.

Tyypillisiä aikaerorasituksen oireita ovat väsymys, unettomuus, vatsakivut, muistihäiriöt, päänsärky, ärtyneisyys ja fyysisen suorituskyvyn heikkeneminen. Nämä oireet johtuvat enimmäkseen siitä, että elimistön biologinen kello ei ole vielä sopeutunut uuteen aikaan. Biologisen kellon sopeutumista voidaan kuitenkin nopeuttaa oikein ajoitetulla valon saannilla. Valo on merkittävin tekijä vuorokausirytmin määrittämisessä.

Valitse AYO:n puhelinsovelluksella matkustusohjelma

Aseta ohjelmaan matkustusaikataulusi ja unirytmisi. Sovellus laskee sinulle parhaat ajat, jolloin käyttää AYO valolaseja ja milloin välttää valoa.

Nopeaa ja tehokasta

Käyttämällä valolaseja 20-40 min päivässä personoidun ohjelman mukaan, elimistön biologinen kello tahdistuu uuteen vuorokausirytmiin tehokkaasti.

Matkusta vaivattomasti

Tutkimusten mukaan oikein toteutetulla valohoidolla voidaan sopeutua 2-3 kertaa nopeammin uuteen aikavyöhykkeeseen.

Ratkaisu AYO-kirkasvalolaseista

Palkinnot

AYO on palkittu lukuisilla matkustukseen liittyvillä palkinnoilla, muun muassa:

  • Travel Retail Award palkinnon voittaja vuonna 2018. Palkinnon voittajan on valinnut yli 5000 henkilön riippumattoman kuluttajan joukko, jotka ovat matkustelleet ympäri maailmaa ja kokeneet AYO:n hyödylliseksi Jet Lagin helpottamisessa.
  • AYO on palkittu voittajana Air France – KLM innovaatio kisassa innovatiivisimpana tuotteena, jota Travel Blue ja Global Shopping Forum myy lentokoneessa.

14 päivän palautusoikeus

12 kuukauden takuu

Maksuton toimitus 1-2 arkipäivää

Sertifioitu, vaikuttava ja maailmalla palkittu

  • AYO noudattaa EU:n CE-merkinnän vaatimuksia ja muita kansallisia direktiivejä.
  • AYO on todettu silmille turvalliseksi noudattaen EU:n direktiiviä IEC 62471. Laitteen sertifioinnin on tehnyt Saksalainen riippumaton laitos (TUV Rheinland).
  • Travel Retail Award palkinnon voittaja vuonna 2018. Palkinnon voittajan on valinnut yli 5000 henkilön riippumattoman kuluttajan joukko, jotka ovat matkustelleet ympäri maailmaa ja kokeneet AYO:n hyödylliseksi Jet Lagin helpotuksessa.
  • Red Dot Award voittaja vuonna 2018. Palkittu kategoriassa bio- ja lääketieteet. Yksi arvostetuimmista tuotemuotoilu palkinnoista maailmassa.
  • AYO on voittanut myös lukuisia muita palkintoja, kuten Air France – KLM innovaatio palkinnon vuonna 2016.