Kaamosväsymys

Suurin osa ihmisistä kokee joitain muutoksia mielialassa ja käyttäytymisessä vuodenaikojen mukaan. Suurin syy on luonnonvalon määrän vaihtelu. On kiistaton tosiasia, että pohjoisilla leveyspiireillä kuten Suomessa, ei saada välttämätöntä luonnonvaloa tarpeeksi ympäri vuoden. Kirkasvalohoidon tehokkuus on todistettu yhtä kiistattomasti kuin pimeyden saapuminen syksyllä. Suurin osa ihmisistä hyötyy kirkasvalohoidosta. Nyt se on helpompaa ja tehokkaampaa kuin koskaan aikaisemmin.

Energia ohjelma

Valitse AYO puhelinsovelluksella energia- ohjelma aamuisin parantamaan mielialaasi ja antamaan sitä energiaa, jota päivääsi tarvitset.

Käytä laseja

Pidä laseja päässä 20-40 minuuttia ja saat riittävän annoksen valoa. AYO jäljittelee auringonvalon hyötyjä miellyttävällä ja turvallisella tavalla.

Voi paremmin

Kirkasvalohoito voi olla ratkaiseva tekijä hyvinvointisi kohentamisessa. Virkeämpänä jaksat päiväsi läpi paremmin ja olla enemmän se ihminen, joka olet parhaimmillasi.

Moni suomalainen ei tiedosta, että kärsii pimeänä aikana sellaisista oireista, joihin on olemassa yksinkertainen ratkaisu. Kun ihminen tiedostaa talvisen väsymyksen ja muun oireilun, usein ne hyväksytään vuodenaikaan nähden normaaleiksi eikä ratkaisua etsitä.

Ei enää väsymystä ja alakuloisuutta

Tilaa AYO-valolasit

Sertifioitu, vaikuttava ja maailmalla palkittu

  • AYO noudattaa EU:n CE-merkinnän vaatimuksia ja muita kansallisia direktiivejä.
  • AYO on todettu silmille turvalliseksi noudattaen EU:n direktiiviä IEC 62471. Laitteen sertifioinnin on tehnyt Saksalainen riippumaton laitos (TUV Rheinland).
  • Travel Retail Award palkinnon voittaja vuonna 2018. Palkinnon voittajan on valinnut yli 5000 henkilön riippumattoman kuluttajan joukko, jotka ovat matkustelleet ympäri maailmaa ja kokeneet AYO:n hyödylliseksi Jet Lagin helpotuksessa.
  • Red Dot Award voittaja vuonna 2018. Palkittu kategoriassa bio- ja lääketieteet. Yksi arvostetuimmista tuotemuotoilu palkinnoista maailmassa.
  • AYO on voittanut myös lukuisia muita palkintoja, kuten Air France – KLM innovaatio palkinnon vuonna 2016.