Lovira Oy

Yritys sai alkunsa vuonna 2018, kun kaksi Jyväskyläläistä yrittäjää huomasivat puutteita Suomen kirkasvalolaite tarjonnassa. Uutta Saksassa kehitettyä innovaatiota, AYO-kirkasvalolaseja ei ollut saatavilla Suomessa. Pohjoismaiden ulkopuolella kirkasvalolasit olivat jo saavuttaneet suurta suosioita. Tuotteella oli tuhansia tyytyväisiä asiakkaita ympäri maailmaa. Lukuisat kansainväliset tuotepalkinnot ja vankka tutkimustieto kirkasvalotekniikan toimivuudesta ratkaisivat sen, että Lovira ryhtyi kirkasvalolasien jälleenmyyjäksi koko Pohjoismaiden alueella.

Tulevaisuudessa tuotevalikoimaan on tulossa lisää terveysteknologian tuoreimpia tuotteita. Tavoitteena on luoda luotettava terveysteknologian verkkokauppa, josta löytyy paljon tutkimustietoa ja asiakaskokemuksia tarjotuista tuotteista.

Loviran henkilöstön tukena on vahva valotekniikan asiantuntijaverkosto. Tämä takaa yrityksen asiantuntevan ja luotettavan toiminnan. Tuotearvosteluja ja lisätietoja kirkasvalolaseista voi käydä lukemassa myös valmistajan kotisivuilta: https://www.goayo.com

Käyttöohjeet laseihin: Valmistajan ohjekirja englanniksi

 

Yhteystiedot

Y: 2893162-4
Tourukatu 25 B 10
40100 Jyväskylä
+358401530725
 
Jos sinulla on kysyttävää AYO-kirkasvalolaseista, yhteistyöehdotuksia tai muuta asiaankuuluvaa, voit jättää viestiä alla olevalla lomakkeella. Kiitos!